Kontakt

Kontakt os i dag og få udført dit arbejde nemt og bekvemt

Skal du have udført professionelt el-arbejde, eller skal du have installeret en varmepumpe, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os til en snak om dine ønsker og det arbejde, du ønsker at få udført, så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi skal gribe arbejdet an. Vores vision er, at det skal være nemt og bekvemt at hyre os til dit arbejde.

Mergelvej 9,
4800 Nykøbing F

Send os en mail

Den fleksible løsning

Vi er fleksible i forhold til aftaler, og vi passer arbejdet ind, så det også passer din kalender, og ikke bliver ubelejligt. Vi ønsker at gøre vores arbejde så fleksibelt og uforstyrrede for dig som muligt, så du ikke skal bruge mere energi end nødvendigt på det.

Kontakt os i dag – få udført dit arbejde i morgen

Står du og har et stykke arbejde, der haster med at blive lavet, rykker vi hurtigt ud, og du skal ikke forvente høj ventetid. Kontakt os på telefon: 24 48 19 86 eller mail: jensenelservice@gmail.com og lav en aftale. Vi glæder os til at høre fra dig og udføre et stykke arbejde, du bliver glad for i mange år frem.

Har du spørgsmål til vores arbejdsform eller til hvilke opgaver, vi udfører, skal du selvfølgelig også være meget velkommen til at tage kontakt til os.

 

Jensen EL-Service APS
CVR: 38402161